Barion Pixel
+36 20 3 243 738 / zsannamuhely@t-online.hu

  Szállítási feltételek

  Euróban történő fizetés esetén az aktuális MNB középárfolyamon történik az átváltás

  Banki átutalás

  A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

  Utánvétel

  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

  Átvételi módok, átvételi díjak


  Tisztelt Vásárlók, minden csomag törékeny feladással történik az Önök érdekében, hogy a megrendelt termék épségben érjen célt, így a szállítási díjra +199 ft törékeny kezelési díjat számít fel a futárszolgálat.

   Házhoz szállítás

  Az aktuális kiszállítási  árakat megtalálja  vásárlás közben a Szállítási és fizetési
  mód kiválasztása menüpont alatt.

  Foxpont csomagautomata

  A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a Foxpont csomag automatákon keresztül.

  Kérem keresse meg az Önhöz legközelebb álló Foxpost csomag automatát:

  https://csomagvarazslo.hu/automatakereso


  A Foxpont csomag automaták jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. A Foxpont e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek és elküldi az átvevő kódot, mellyel 3 napig tetszőleges időpontban átveheti a küldeményét. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a Foxpont csomagautomata nyitva tartási idejét.

   

  Az aktuális kiszállítási  árakat megtalálja  vásárlás közben a Szállítási és fizetési
  mód kiválasztása menüpont alatt.


   

  Személyes átvétel : A vállalkozás székhelyén :9012 Győr Garan János utca 6-8., telefonon előre egyeztetett időpontban.

   

  Teljesítési határidő

  A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

   

   

  Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

  Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.