Barion Pixel

Zsanna Műhely minőségi és részletesen kidolgozott tündérkerti termékeket forgalmaz és tündérekből készült egyedi dekorációkat készít. A tündérkertek varázslatos kis dekorációk élethű tündérekkel, mini nyitható ajtójú berendezett kis házakkal, apró állatokkal és kiegészítőkkel, különleges hangulatot teremtve így a kertben, erkélyen vagy a lakásban.

A tündérkertészet tökéletes időtöltés sok ember számára - nem csak a gyermekeknek! Bár természetesen nagyszerű egy fiatal képzelőerejének fejlesztésére, néha a felnőttek is megtehetik, hogy ösztönzik a fantáziájukat... Mivel a tündérkertek cserépben is kialakíthatóak ezért tökéletesek azok számára, akik mozgásukban korlátozottak, így bent is élvezhetik a kert örömeit, vagy akik emeletes házban élnek - főleg ebben a vírusos, négy fal közé zárt időszakban -   behozhatják a természetet az erkélyükre, lakásukba.

Nem utolsó sorban említeném meg, hogy a tündérek és házikók annyira részletesen és természetesen vannak kidolgozva, hogy csodás dekorációk bárhol elhelyezve. Ajándékként is tökéletes, hiszen ki ne örülne egy  kis tündérnek. Sőt ajándékkísérőként, ahogy a kis tündér az ajándékcsomagon ücsörög, vagy a tündér, ahogy a gyönyörűen feldíszített karácsonyfán egy pici dobozt vagy borítékot nyújt szerettünk felé… hét létezik ennél jobb karácsonyi meglepetés?

 

 Virágtündérek:

Az eredeti virág tündérek gyűjteménye, a varázslatos Flower Fairies ™ Cicely Mary Barker számos könyvéből származó eredeti rajzok licencelt példányai. Cicely Mary Barker 1895-ben Croydonban, London déli részén született, és gyermekként kezdett rajzolni. Rossz egészségi állapota miatt otthon tanították és önmagát képezve megtanult festeni. Apja, aki szintén művész volt, támogatta és népszerűsítette tehetségét. A nővére óvodai növendékei inspirálták a Flower Fairies ™ rajzokat, amelyek varázsa összhangba hozta őket az erdőből és a mezőből származó növényekkel. A varázslatos képeket mindenütt csodálták a természetessége miatt. Cicely úgy választotta meg gyerek modelljeit, hogy karakterük pontosan megfeleljen a növénynek, csodálatos egységet teremtve a virágok, a gyermekek és az elfek között. Az első C.M.Barker virágtündérekről szóló tavaszi könyve 1923-ban jelent meg. A jelentős siker további ötletekre ihlette,  Cicely 25 évvel később elkészítette a Flower Fairies ™ könyvek egész sorozatát. Cicely Mary Barker 1973-ban Sussexben, Angliában halt meg.  Ma az eredeti Flower Fairies ™ jobban ismert, mint valaha, és örömet okoz minden generáció számára. A Fiebiger Floristik virágtündérjei 1996 óta a Flower Fairies ™ engedélyesek.

 

Fieddlehead tündérkerti házak

A Fiddlehead Fairy Garden termékcsaládot az USA-ban tervezték, beltéren és kültéren egyaránt használják. A termékek fagyállóak, de közvetlen napsütésben kissé elhalványulhatnak. Ezért javasoljuk, hogy lehetőleg árnyékos, félárnyékos területeken helyezzék el. Az egyetlen további karbantartás szükséges, alkalmanként olajozzuk meg az ajtó zsanérjaira, hogy megakadályozzuk azok rozsdásodását.

A tündérházak minden tündérkert kiindulópontját jelentik. A Fiddlehead Termékek közt nagy választékot talál a titokzatos tündérházakból, amelyek mindenféle tündérnek megfelelnek, az átalakított tököktől és a sütőtöktől kezdve a domboldalba ásott házakig, sőt egy utazó cigánykaravánt is! A legtöbb nyitható ajtóval rendelkezik, így ha szeretné, Fieddlehead Fairy Garden kiegészítőket is hozzáadhat. Többféle méretű, formájú tündérházak és kiegészítők közül válogathat, ezért böngéssze át az összeset alaposan mielőtt döntene!