Szállítási feltételek


Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Átvételi módok, átvételi díjak


Tisztelt Vásárlók, minden csomag törékeny feladással történik az Önök érdekében, hogy a megrendelt termék épségben érjen célt, így a szállítási díjra +199 ft törékeny kezelési díjat számít fel a futárszolgálat.

 Házhoz szállítás

Az aktuális kiszállítási  árakat megtalálja  vásárlás közben a Szállítási és fizetési
mód kiválasztása menüpont alatt.

Foxpont csomagautomata

A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a Foxpont csomag automatákon keresztül.

Kérem keresse meg az Önhöz legközelebb álló Foxpost csomag automatát:

https://csomagvarazslo.hu/automatakereso


A Foxpont csomag automaták jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. A Foxpont e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek és elküldi az átvevő kódot, mellyel 3 napig tetszőleges időpontban átveheti a küldeményét. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a Foxpont csomagautomata nyitva tartási idejét.

Az aktuális kiszállítási  árakat megtalálja  vásárlás közben a Szállítási és fizetési
mód kiválasztása menüpont alatt.


 

Személyes átvétel : A vállalkozás székhelyén :9012 Győr Garan János utca 6-8., telefonon előre egyeztetett időpontban.

 

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

 

 

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.